گیاهان دارویی

  • خواص بادام در طب سنتی

    خواص بادام در طب سنتی

    بادام بادام دارای دو نمونه تلخ و شیرین است. بادام تلخ میوه ه ای خاکستری رنگ با پوسته سخت و صاف است که کمی کوچکتر از بادام معمولی است و بعنوان پایه برای پیوند زدن بادامهای معمولی استفاده می گردد. دانه های این بادام شدیدا تلخ است و پس از گرفتن تلخی آن بعنوان تنقلات مصرف می شود.

  • رازیانه

    خواص رازیانه چیست؟

    گیاه رازیانه رومی های باستان عقیده داشتند که مارها برای تقویت بینایی شان شیره گیاه رازیانه را می مکند. از گیاه رازیانه برای لاغر شدن هم استفاده میکنند. در قرون وسطی، جویدن دانه های رازیانه روش پرطرفداری بود که افراد برای ساکت کردن صدای معده شان در هنگام سکوت مراسم کلیسا از آن استفاده می کردند.

  • خواص شوید در طب سنتی

    خواص شوید در طب سنتی

    شوید شوید یا شود گیاهی است یک یا دو ساله که گاهی بلندی آن به یک متر نیز می رسد. ریشه آن راست و مخروطی شکل و سفید است. این گیاه بومی جنوب غربی و آسیا و آسیای میانه است و امروزه در بیشتر نقاط پرورانده می شود. شهرستان اقلید بزرگترین تولید کننده شوید در ایران است.

  • بومادران و خواص آن

    خواص بومادران

    گیاه بومادران(گل برنجاسف) بومادران، شامل کاپیتولهای تقریبا کروی و کرک دار مجتمع در بالای شاخه های منشعب گیاه است که گلهائی زردرنگ با بوی بسیار تند و معطر دارند و از گیاهی علفی بنام بومادران و نام علمی Achillea santolina از تیره کاسنی (Compositae) بدست می آیند.

  • خواص کرفس در طب سنتی

    خواص کرفس در طب سنتی

    کرفس گیاه کرفس Apium graveolens)celery) یکی از سبزیجات محبوب و پرطرفدار و دارای خواص پزشکی بیشمار است. تمام قسمتهای گیاه کرفس مغذی بوده و برای تقویت بدن مفید می باشد.

  • بارهنگ چه خواصی دارد؟

    بارهنگ چه خواصی دارد؟

    بارهنگ بارهنگ عبارت از دانه های ریز سیاه رنگ و قایقی شکل است که چنانچه در آب قرار گیرد قسمت رویی آن که لایه موسیلاژی دارد، جذب آب کرده متورم می گردد. این دانه ها متعلق به گیاهی است به نام بارهنگ یا بارهنگ کبیر بنام علمی : Plantago major L.

  • خواص مریم گلی

    خواص مریم گلی

    گیاه مریم گلی گیاه مریم گلی دارای خواص داروئی بسیاری است. معمولا در خاکهای سنگلاخی دیده می شود. این بوته می تواند حتی بصورت درختچه در طبیعت رشد کند. دارای شاخه های فراوان می باشد. سطح برگها کرکی و حاشیه آنها مضرس و شکل برگ بیضی است و از دور نقره ای بنظر می رسد.

  • تصویر فرنجمشک

    خواص درمانی و مضرات بادرنجبویه

    گیاه بادرنجبویه(فرنجمشک) بادرنجبویه یا ملیس که بزبان عربی ترنجان و در بعضی کتب فرنجمشک نامیده شده است. در کتب مختلف برای نام بادرنجبویه یا فرنجمشک ، گیاهی با نام علمی .Melissa officinalis L معرفی شده که گونه ای بومی شمال ایران است و با نمونه بازار گیاهان داروئی متفاوت است.

  • گیاه رزماری چه خواصی دارد

    گیاه رزماری چه خواصی دارد؟

    گیاه رزماری گیاه اکلیل کوهی یا رزماری یک گیاه مدیترانه ای است که به تدریج در سرتاسر اروپا گسترش یافت. اکلیل کوهی یک تقویت کننده عمومی بدن بوده و همیشه به عنوان یک گیاه انرژی زا به آن نگاه شده است. زمان گل دهی و برداشت رزماری( اکلیل کوهی) تیر و مرداد ماه است.

  • خواص اسفرزه

    خواص اسفرزه

    اسفرزه اسفرزه، دانه های قایقی شکل به طول سه میلی متر برنگ خاکستری یا قهوه ای روشن است که قسمت رویی آنرا لایه ای موسیلاژی سفیدرنگ پوشانیده است . این دانه ها مربوط به گیاه اسفرزه یا اسپرزه یا اسپغول با نام علمی Plantago ovata Forsk. از تیره بارهنگ (Plantaginaceae) است.